fredag 27 augusti 2010

Aj lööv!

Efter vi varit inne på Expert satte vi oss med vars en glass i handen på Stortorget och mös. Passade på att ta lite pics med nya objektivet.. Aj lööv it!

Nu när jag satt och kollade igenom bilderna på datorn märkte jag direkt vilken skillnad på kvalitén om man jämför dessa fotona och dom jag tar med gamla objektivet. Vilken skärpa! Det bästa med detta makrot är att jag kan ha det mer än till närbilder. Jag kan även fota porträtt mm. Snacka om att det kommer användas ofta! :)


För övrigt har det varit en MKT TREVLIG eftermiddag/kväll. Vi spontangick på föreställningen med Johan Glans, David Batra och Nour El-Refai efter en massa shopping. Sambon har varit ute efter dessa biljetterna sen dom släpptes men utan resultat. En timme innan föreställningen skulle börja så sprang han in en snabbis på Stadsteatern (där vi varit för några veckor sen och försökt tigga till oss biljetter trots att dom varit slut) och lyckades få 2. Precis efter dom hade dissat några som ville ha, så kom där en tjej från "besättningen" och sa att dom hade några fribiljetter över (typ 10st)som kunde säljas i dörröppningen, och tjejen i kassan sa till Jim, "där hade du verkligen tur!!", och Jim kom inspringandes på h&m med 2 biljetter i handen. Vilken kväll! Vilka skratt! :) En mkt, mkt fin dag!

3 kommentarer:

 1. Vilka grymma bilder med objektivet!!!! Så roligt att du hittat ett:)).
  Glassen ser såååå mumsig ut:))) Puss

  SvaraRadera
 2. Riktigt coola bilder!
  Fin frisyr du har också!

  SvaraRadera
 3. Vilka bilder alltså, det var en väl värd investering!=) Och vilken tur ni hade med biljetter, jag är liiite avis att ni sett alla nämnda komiker!;P

  SvaraRadera