lördag 9 oktober 2010

Älskade busfrön ♡

Sneak peak från fotosessionen med änglarna Ludde & Hanna i Botaniska trädgården idag...
(PS. Klicka alltid på bilderna för att se dom i rätt storlek!)

Ludwig

Hanna
Canon Eos 450 D, Canon EF 50/1,4 USM

6 kommentarer:

 1. Awwwwwwww..........har JAG gjort dessa barn???? Fantastiska bilder, jag vill ha, jag vill ha! HerreminJe vilken skärpa, det Är ju verkligen skillnad att fota med canons systemkamera och sen är ju du så duktig på att se och fånga ögonblick, min lilla sötis flicka. Tycker deras kläder, Ludwigs jacka passade väldigt fint in.
  Du äger! Love you!

  SvaraRadera
 2. superfina bilder... och barn :)

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder på söta barn! Snygg bruntoning också!
  Jag klickar aldrig upp bilder....känns som onödigt när de är så stora som de är! Nog för att jag älskar stora bilder och det hade funnits en möjlighet att jag gjort det om det blivit någon stor skillnad...här är det minimal skillnad och dessutom hamnar jag på en annan sida och det gillar jag inte! Men det är bara min åsikt! Ville dela den med dig så du vet hur en av dina besökare gör i alla fall! Jag tror det är många som struntar i att klicka upp bilder och jag tror också att många missar bra bilder då men det är kanske latheten i människan...och i mitt fall...så lite tryck som möjligt för att minska musarmsbesvären! :O)

  SvaraRadera
 4. Herre min je... vad snygga!! Vilka modeller, vilken skärpa och vilken underbar stämning i bilderna! Du är så grym på att fånga precis rätt moment ur precis rätt vinkel. Ludde lite nerifrån för förstärker hans lite coola attityd och Hanna rakt framifrån så att man ser att hon böjer ner huvudet för att se extra gullig ut. Du kanske hinner tänka på allt, kanske inte, men det blir såå bra!

  SvaraRadera